{'accessibility_content'|translate} | {'accessibility_menu'|translate}

Společnost NOVICOM rozšířila SUDOP Family a její platformu SITCO

Zpět

Český výrobce nástrojů pro síťovou správu, monitoring a kybernetickou bezpečnost NOVICOM vstoupil do obchodně-investiční platformy SITCO, která je součástí investičních aktivit skupiny SUDOP.

NOVICOM působí na trhu již od roku 1994 a orientuje se na střední a velké zákazníky, kteří vyžadují vysokou míru bezpečnosti a provozní spolehlivosti. Kromě České republiky působí společnost také na Slovensku, v Polsku, německy mluvících zemích a ve Vietnamu.

„Našim zákazníkům nabízíme sofistikovanou ochranu síťových systémů, která patří k nejmodernějším na IT trhu. Jsme proto přesvědčeni, že vstupem do platformy SITCO se zařazujeme mezi další inovátory trhu a díky vzájemné spolupráci a sdílení know-how dokážeme našim zákazníkům poskytovat ještě modernější produkty,“ uvedl Jindřich Šavel, ředitel společnosti NOVICOM.

„Vítáme společnost NOVICOM v naší rodině SITCO. Věříme, že jí naše obchodně-investiční platforma může nabídnout mnoho synergických efektů, které ocení nejen sama společnost, ale také spokojení zákazníci,“ doplnil řídící Equity partner společnosti SITCO Alan Ilczyszyn.

Přečíst další článek